Menu icon Home button

Trouwauto Gelderland

verhuur klassieke Jaguar MK2 met chauffeur

  • Blader door foto's

Jullie bruiloft

Wij beseffen heel goed dat jullie huwelijksdag eenmalig is. Het moet daarom in een keer goed. Onze Jaguar heeft een klassiek, romantische uitstraling. Wij zullen jullie in stijl brengen naar het gewenste adres. Onze vriendelijke en behulpzame chauffeurs zijn mensen met ruime ervaring. Zij staan graag voor jullie klaar.

Jaguar MK2

De Jaguar MK2 is volgens velen de meest bijzondere auto ooit gemaakt. Zijn ronde, soepele lijnen, het vele chroomwerk, de krachtige 6 cilinder met automatische versnellingsbak en de notenhouten afwerking zijn uniek te noemen. De kleur, Old English White vormt een prachtige combinatie met het donkerrode interieur. Met recht een opvallende verschijning. Eenmaal binnen ruik je de aparte mix van notenhout en leer. En, zoals het in een Engelse auto hoort, het stuur zit rechts. Natuurlijk heeft deze klassieke Sport Saloon vier deuren voor makkelijk in- en uitstappen, ook voor wijde bruidsjurken.

Bloem corsages

De auto kan voorzien worden van diverse bloem corsages. Vanwege de beperkte houdbaarheid van echte corsages en de gevoeligheid voor (rij)wind, zijn de corsages uitgevoerd in zijde, maar niet van echt te onderscheiden.

Promotie doeleinden

Onze Jaguar is ook bijzonder geschikt voor diverse promotie doeleinden. Je bent altijd verzekert van veel aandacht en exclusiviteit. 

VIP vervoer

Wil je een relatie verrassen, of een jubilaris in het zonnetje zetten? Met onze Jaguar bent je verzekert van succes. Bel of mail ons voor meer informatie, wij verheugen ons op je klandizie.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieJaguar MK2
  • VerificatieVIP vervoer
  • VerificatieAutodecoratie
  • VerificatieMet chauffeur
  • KruisZelf rijden
 
Menu
Categorie├źn