Menu icon Home button

Ton sur Ton - Bindend Bloemwerk

het bruidsboeket voor de bruid van morgen!

  • Blader door foto's

Bruidsbloemwerk

Bloemen brengen sfeer en warmte, of het nu gaat om het bruidsboeket, een prachtig bloemstuk bij de ceremonie of de trouwauto die nog net iets mooier en opvallender wordt door de bijpassende versiering. De mogelijkheden zijn zeer divers, afhankelijk van de stijl en de uitvoering van jullie wensen. Het uiteindelijke bloemwerk blijkt in de praktijk een combinatie te zijn van een gekozen model, aangepast aan jullie specifieke wensen. 

Corsages

De corsage voor de bruidegom is duidelijk herkenbaar door de afwijkende vorm ten opzichte van de corsage voor de gasten. In deze corsage zijn op een originele manier materialen verwerkt uit het bruidsboeket, rekening houdend met het trouwpak van de bruidegom. Voor de gasten die aanwezig zijn tijdens de officiële handelingen op een trouwdag is het gebruikelijk dat zij een corsage dragen. Deze corsage bestaat meestal uit wat kleinere bloemen die ook in het bruidsboeket voorkomen. Kinderen die op de trouwdag komen kunnen een speciale kindercorsage opgespeld krijgen. Afhankelijk van de leeftijd en de interesse kan gekozen worden voor een miniatuur speeltje met wat groen en kleine bloemetjes. Dit allemaal in overleg.

Schoudercorsage

Een alternatief voor het bruidsboeket is een uitgebreide schoudercorsage. Het voordeel hiervan is dat de bruid beide handen vrij houdt. Dit bruidswerk hoeft niet aan de kant te worden gelegd tijdens het huwelijksdiner of avondfeest. Feestelijk en opvallend!

Autoversiering

Wij houden voor de versiering van de trouwauto altijd rekening met de stijl en lijn waarin het bruidspaar haar bloemen voor deze dag gekozen heeft. Daarnaast is de uitvoering van de trouwauto ook belangrijk. Voor een cabriolet zal een andere versiering worden aangeraden dan voor een klassieke trouwauto. Een uitgebreide bloemenversiering is mogelijk, maar ook kan er gekozen worden voor handige grote corsages aan de grepen van de autodeuren, zodat deze bij het vertrek van het trouwvervoer aan het eind van de dag, nog dienst kunnen doen als tafelversiering. 

Aankleding trouwlocatie

Voor het aankleden van de trouwlocatie is er een kleur aan mogelijkheden. Denk aan een versiering van de vertreklocatie met bloemdecoraties in de hal, aan of bij de deur of langs het pad naar de voordeur.

Werkstijl

Alles rond jullie bruiloft is tot in de puntjes geregeld en betreffende het bloemwerk voor deze dag willen wij graag zorgen dat ook dit perfect verzorgd is. Hiervoor maken wij dan ook graag een afspraak bij jullie, als aanstaand bruidspaar, thuis, indien mogelijk. In het kennismakingsgesprek kunnen wij jullie wensen bespreken. Willen jullie een bepaalde stijl of een kleurenthema doorvoeren in het bloemwerk? Aan de hand van wat voorbeelden en schetsen, die Ingrid Brunsting ter plekke maakt, krijgen jullie een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is. Uiteindelijk zal het eindresultaat altijd een persoonlijke en unieke bloemversiering worden. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidsboeketten
  • VerificatieCorsages
  • VerificatieAutoversieringen
  • VerificatieBijzonder bloemwerk
  • VerificatieAankleding trouwlocatie
  • VerificatieKennismakingsgesprek
 
Menu
Categorie├źn