Menu icon Home button

Peter de Jonge

een afwisselend programma op jullie mooiste dag

Peter de Jonge op jullie trouwplechtigheid, receptie of diner?

Zijn jullie op zoek naar muzikale invulling voor jullie trouwdag? Peter beschikt over een warme, stevige stem en een authentieke belangstelling voor hetgeen jullie beweegt. Op de mooiste dag van jullie leven presenteert hij desgewenst een afwisselend programma van eigen liedjes en liedjes uit allerlei tijden en verschillende landen. Interactie is de basis voor de optredens van Peter. Hij maakt namelijk graag contact met het bruidspaar en de gasten.

Voorafgaand aan het optreden, gaan we eerst met elkaar in overleg zodat ik zo goed mogelijk aan jullie wensen kan voldoen. Passend bij de gelegenheid. Wanneer Peter optreedt, begeleidt hij zichzelf op gitaar. Zijn optreden is geheel akoestisch.

Juist dié liedjes die jullie vinden passen bij de ceremonie, receptie of het diner, gezongen door Peter. Hij kan en doet het graag.


Muziek geeft het samenzijn kleur

"Ik doe mijn koffer open en pak mijn gitaar. Zo makkelijk kan het zijn. Ik zing eerst een lied om mijzelf even voor te stellen en daarna meng ik mij tussen het feestgedruis om alle gasten te ontmoeten. Een gezellig praatje, een liedje en dan ga ik door naar de volgende. Mensen met elkaar verbinden, dat is het mooiste wat er is. De liedjes zijn vermakelijk en een deel van ons collectieve geheugen. Door de juiste muziekkeuze kunnen de gasten goed in de stemming komen. Muziek kan het samenzijn kleur geven".

"Ik kan heel wat liedjes verzorgen op jullie bruiloft, de meeste mensen zijn dan ook verbaasd over het aantal liedjes. Soms weet ik zelf ook niet waar ze vandaan komen. Iemand zingt een strofe en dan kan ik zo inhaken. De beleving is dus voor mij net zo nieuw als voor mijn luisteraars. Verveling staat dan ook niet in mijn woordenboek".

"Voor de meeste trouwceremonies mocht ik een gekozen lied zingen dat ik speciaal voor die gelegenheid ingestudeerd had. Als bruidspaar heb je hier dan een bijzondere herinnering aan. Dat vind ik altijd een heel speciaal moment".
 

Meer info

Gage: € 350,- voor een optreden tot max. van enkele uren. Neem gerust contact me op via het formulier op deze pagina. Uiteraard mag je me ook altijd appen of bellen. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieCeremoniemuziek
  • VerificatieMuziek tijdens het diner
  • VerificatieAchtergrondmuziek receptie
  • VerificatieAfwisselend programma
  • VerificatieEigen liedjes
  • VerificatieLiedjes uit allerlei tijden
  • VerificatieMuziek uit diverse landen
  • Verificatie€ 350,- voor een optreden
 
Menu
Categorieën