Menu icon Home button

Partyservice B.J. Moed

Ervaren catering en partyverhuurbedrijf

  • Blader door foto's

Ervaren partyservicebedrijf in Westerwolde

Wij verzorgen al meer dan 27 jaar vele feesten en partijen voor bedrijven en particulieren. Je moet dan vooral denken aan bruiloften in eigen tuin/schuur/tent, 50 jaar feesten,  25 jaar getrouwd of meer.. personeelsfeesten enz..
 

Uitgebreide catering arrangementen

Onze zeer uitgebreide BBQ arrangementen met tot 20 soorten vlees zijn zeer beroemd net als onze ambachtelijke warme/koude buffetten met echt goed eten met Duits-Gronings-Chinese invloeden. Voor groter groepen verzorgen wij ook live cooking…

Wij leveren ook dranken… frisdranken en wijnen. En uiteraard ook bier van tap. Hertog Jan en ons eigen pils van de tap… minstens zo lekker en de helft goedkoper. Voor bruiloften is het meestal all inn prijs.
 

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest

Daarnaast verhuren wij bijna alles wat je nodig heeft voor een geslaagd feest en wij begeleiden je hier ook in, zodat alles goed geregeld is.

Stroomvoorziening en water kunnen wij ook verzorgen. Wij hebben voldoende kabels en stroomkasten en waterslangen. U dient wel over geschikte stroom aansluitingen te beschikken dan..  Eventueel kunnen we aggregaat voor u in huren.

Wij hebben heel veel, maar wij verhuren geen springkussens, aggregaten en wc wagens. Dat laten wij aan specialisten  over.

Wij verzorgen uw tenten. Altijd met verlichting. Eventueel met verwarming en vloer.. biertafels en banken. Statafels en buffettafels..   Uiteraard bar/tap, koelkasten, koffie apparatuur, koelaanhanger voor de eterij en dranken..

Voor de daggasten dan  een heerlijk warm/koud buffet en voor de avondgasten  volop dranken, hapjes en eventueel gebak..  en broodje hamburger of gehaktbal. Tis net wat je wil, we kunnen echt alle kanten op.


Uitgebreid verzorgingsgebied

Ons verzorgingsgebied is  25km rondom Jipsinghuizen. (Sellingen) Deeltje Drenthe,Groningen en ook Duitsland.  Verder kan ook. Maar ja transport kost geld.. en kost tijd (manuren)

Bij ons ligt de nadruk op kwaliteit, kwantiteit en gezelligheid. Dus gewoon goed eten en drinken en gezelligheid. Dus niet op obers in pinguinpak en bijpassende tafelkleedjes… en bij ons geen vega gedoe, feta en zo.. maar gewoon ambachtelijk bourgondisch eten… Daar staan wij bekend om.. en zat genoeg.

Voor bruiloften komen wij graag even vrijblijven langs om uw wensen te bespreken en de locatie te bekijken. Dan maak ik daarna een passende offerte. (binnen 24 uur)

Let op: Als je voor 1 januari 2023 reserveert, dan gelden de prijzen van 2022 nog.. wat daarna gebeurt, weten we niet… Waarschijnlijk wordt alles veel duurder… en als extraatje, dan krijg je ook nog een gratis honeymoon weekend bij Der Brabander in Winterberg  met bubbelbad op de kamer met 3 tv’s.. inc
 
Menu
Categorie├źn