Menu icon Home button

Partycentrum Dekker's Hoeve

monumentaal pand voor een intieme, warme en sfeervolle ceremonie

  • Blader door foto's

Officiële trouwlocatie in de gemeente Leidschendam-Voorburg

Geef elkaar het ja-woord op de Dekker's Hoeve! Wij zijn een van de officiële trouwlocaties in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Een prachtige, historische, locatie met een fantastische omgeving. In ons monumentale pand vindt u dé plek voor een intieme, warme en sfeervolle ceremonie. Ons team staat voor u klaar om alles geheel naar uw wens in te richten en in te vullen zodat deze dag een onvergetelijke dag wordt. Onze hoeve is op deze dag exclusief voor uw gezelschap gereserveerd, zodat u met uw gasten in alle rust kunt genieten op uw eigen hoeve. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om buiten te trouwen, bijvoorbeeld onder de hooimijt of met zicht op de mooie Vliegermolen!

Uw bruiloft op één plek

Het voordeel van de Dekker's Hoeve als trouwlocatie is, dat u zowel de ceremonie als receptie, diner en/of feest op één plek kunt houden. Uw gezelschap hoeft niet van hot naar her te rijden voor de diverse elementen van de dag. En als u zowel de voltrekking als een of meer van de overige elementen op de Dekker's Hoeve organiseert, rekenen we geen huurkosten voor de ceremonietijd. U dient wel zelf contact met de trouwambtenaar op te nemen om dat deel van de dag te regelen. Maar verder kunt u alles aan ons overlaten: de receptie, bruidstaart, eten in wat voor vorm dan ook en een spetterend avondfeest. 

Offerte op maat

Op onze website kunt u de verschillende arrangementen alvast bekijken. Maar uiteraard bent u van harte welkom om alle plannen met ons te komen bespreken. We maken dan, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte op maat. Mocht u nog niet precies weten hoe u de dag wilt laten verlopen, dan kunt u de datum natuurlijk alvast bij ons in optie zetten. Wees er op tijd bij, want populaire data kunnen al lang van te voren bezet zijn. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet contact op te nemen.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieOfficiële trouwlocatie
  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieReceptie
  • VerificatieHuwelijksdiner
  • VerificatieHuwelijksfeest
 
Menu
Categorieën