Menu icon Home button

Maxanel Fotografie

passie voor licht, verhaal & emotie...

  • Blader door foto's

De mooiste trouwreportages

Maak van jullie huwelijksdag letterlijk een dag om nooit meer te vergeten met een trouwreportage van Maxanel Fotografie Hoogeveen. Vooraf nemen we uitgebreid de tijd om al jullie wensen door te nemen zodat we er samen een onvergetelijke dag van maken. De verschillende fotomomenten/locaties en wijze van fotograferen worden van tevoren besproken om de dag relaxed te laten verlopen. 

De dag is voor jullie gereserveerd

Als wij op jullie mooiste dag komen fotograferen werken we niet op basis van een uren tarief. De hele dag is voor jullie gereserveerd. Juist omdat er zoveel diverse mogelijkheden zijn, is het heel lastig om een prijs te noemen. Bij ons kun je de trouwreportage klein houden, maar ook helemaal uitpakken.

Trouwen in een unieke oldtimer

De trouwdag helemaal compleet maken? In combinatie met een trouwreportage krijg je € 75,- korting op het trouwvervoer. Je hebt de keuze uit twee mooie oldtimers om van jullie bruiloft een echte belevenis te maken.

Persoonlijk trouwalbum

Er zijn verschillende mogelijkheden om jullie huwelijk te verwerken tot een persoonlijk trouwalbum. Daarnaast wordt de lay-out van het album geheel op jullie wensen afgestemd. Onze albums kunnen diverse omslagen krijgen zodat hij helemaal in het interieur past! Zo kan het trouwalbum pronken op een standaard in de woonkamer.

Reportages voor elk budget

We hebben voor elk budget de mogelijkheid om toch jullie trouwdag door een professional te kunnen laten vastleggen. Immers... je moet er toch niet aan denken, dat op deze dag de foto's mislukken? Graag nodigen we jullie uit voor een geheel vrijblijvend gesprek om eens kennis te maken met elkaar in de studio. Daar kunnen jullie onze voorbeeldalbums inkijken en alle wensen kenbaar maken.

Vrijgezellenfeest

Heb voor even het gevoel een model te zijn! Jullie worden ontvangen met een glas champagne. Onze professionele visagiste zal de bruid opmaken. Ondertussen zal ze veel tips en tricks geven die jullie allemaal kunnen navolgen. Dus stel je vragen en weet in de toekomst hoe jij er op je best uitziet. Vervolgens wordt er een echte glamourfoto gemaakt. Een foto zoals jij jezelf nog nooit zag! Daarna wordt er ook nog een groepsfoto gemaakt.

Mogelijkheden

- Ontvang een champagne en amuse
- Heerlijke drankjes en amuses tussendoor
- Professionele make-up door visagiste
- Fotoshoot in de studio (eventueel met windmachine)
- Jouw mooiste foto op 13x18 afgedrukt
- Overige foto's zijn te bekijken en te bestellen via een inlogcode

Breid je glamourparty uit!

Vanaf 8 personen € 39,50 p.p. (duur: 3 à 4 uur) Nog meer glamour? Maxanel biedt je de mogelijkheid je glamourparty uit te breiden met een limousine die jullie haalt en brengt. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwreportage op maat
  • VerificatieKorting op oldtimer
  • VerificatiePersoonlijk trouwalbum
  • VerificatieGlamourparty
 
Menu
Categorie├źn