Menu icon Home button

Kwartier Noord

het leukste adresje van Friesland

Unieke trouwlocatie in Friesland

Kwartier Noord is een unieke trouwlocatie in Friesland waar je als bruidspaar de hele dag kan invullen van huwelijksvoltrekking tot en met feestavond. Naast Kwartier Noord als officiële trouwlocatie van de gemeente Heerenveen is er ook een prachtig romantisch kerkje (Tjerke) op loopafstand waar zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk kan worden voltrokken. Kwartier Noord biedt een bijzondere combinatie van sferen. Oude imposante binten, betonnen open haard, open keuken, wit stucwerk en de knalrode bar vormen een fraai contrast met de authentieke details van de oude boerderij. Het intieme terras met gezellige lounge banken, zwarte parasols, strakke tafels en de grote buitenbar ligt heerlijk in de luwte om lang te genieten van de zwoele zomeravonden. Mocht het weer niet helemaal mee zitten; geen nood! Want de oude stins is minstens zo trendy en hip zoals je niet gauw in Friesland vindt.

Feesten in een oude boerderij in Friesland

Als je op zoek bent naar een feestlocatie in Friesland dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kwartier Noord heeft de beschikking over verschillende ruimtes en zalen op diverse locaties die zich lenen voor verschillende soorten feesten. Alle locaties hebben wel wat met elkaar gemeen zodat ze multifunctioneel inzetbaar zijn en er veel flexibiliteit aanwezig is met betrekking tot de catering en de uiteindelijke sfeer invulling.

Catering op locatie

Je hebt iets te vieren. Uiteraard wilt u graag zelf meegenieten en geen stress of ingewikkelde voorbereidingen in de keuken. Kwartier Noord verzorgt intieme diners voor trouwerijen, vrienden of zakelijke relaties op locatie. Wij zorgen dat alles een extra persoonlijk tintje krijgt. Wij nemen graag de regie over in uw keuken en verrassen jouww gasten met culinaire gerechten, zoals je dat van ons gewend bent. Wij kunnen een walking-dinner verzorgen, een uitgebreide zomerse BBQ of gewoon een uitgebreid culinair diner. Natuurlijk met ondersteuning van een gastvrouw of gastheer. Kortom, geen standaard catering of buffet, maar de persoonlijke touch van een chef-kok bij jou thuis!

Kookworkshops in Friesland

Kwartier Noord is een unieke kookstudio in Friesland en Noord Nederland! Het is niet alleen de grootste kookstudio van Noord Nederland maar vooral ook de meest bijzondere qua sfeer. Wij verzorgen lunch, borrel en diner-workshops. Zowel in onze grote kookstudio als in onze buitenkeuken met houtgestookte oven en Big Green egg BBQ's. 
- 3-gangen lunchworkshop aanvang 12.00 uur, minimaal 14 personen
- 3-gangen kookworkshop aanvang 16.30 uur, minimaal 14 personen
- 4-gangen kookworkshop aanvang 18.30 uur, minimaal 14 personen
We werken met een minimaal aantal deelnemers van 14 personen maar voor wie een keer met vriend of vriendin wil koken organiseert Kwartier Noord regelmatig kookworkshops met open inschrijving.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieFeestavond
  • VerificatieCatering op locatie
  • VerificatieBBQ
  • VerificatieHuwelijksdiner
  • VerificatieKookworkshop
 
Menu
Categorie├źn