Menu icon Home button

KDPfotografie

Betrokken, spontane en creatieve bruidsfotograaf

  • Blader door foto's

Betrokken, spontaan en creatief

Ben je op zoek naar een betrokken, spontane en creatieve fotograaf? Dat komt goed uit. Ik ben Kyra en ik zet mij 110% in om op jullie bruiloft alle mooie momenten en herinneringen zo goed mogelijk vast te leggen. Maar voordat je weet of ik bij jullie pas als jullie trouwfotograaf, kom ik eerste even kennismaken.


Kennismaken

Ik kom graag langs voor een kopje thee om te praten over jullie trouwplannen. Lekker samen dromen over de mogelijkheden op jullie grote dag. Om een beetje te wennen aan mij en aan de camera gaan we ergens in een paar maanden voor de bruiloft samen op pad om jullie Pre-weddingshoot te doen! Daar betaal je niks extra’s voor want die zit standaard bij de grotere pakketen in (vanaf 8 uur). De meeste bruidsparen geven aan dit erg fijn te vinden zodat ze weten wat ze kunnen verwachten van mij als fotograaf op de bruiloft. Daarnaast heb je ook mooie foto’s van je verloving!


Jullie grote dag

Op de bruiloft zal ik alles uit de kast halen op jullie dag zo vast te leggen, dat jullie later de dag nog wel 100 keer kunnen herbeleven. Ook de grappige momenten die jullie op de dag zelf niet meekrijgen, leg ik vast. Het complete verhaal krijg je afgeleverd op USB, in een online galerij en in een mini-trouwboek die je kan upgraden tot een tof trouwalbum! 


Contact

Ben je nieuwsgierig, geïnteresseerd of enthousiast? 

Stuur gerust een mailtje naar contact@kdpfotografie.nl of een apje naar 0630091635.


Liefs,

Kyra de Putter

KDPfotografie
 
Menu
Categorie├źn