Menu icon Home button

Kapsalon Pardoes

bruidskapsel en bruidsmake-up in iedere gewenste stijl

Bruidskapsels & bruidsmake-up

De trouwdag, voor vele mensen is dit de mooiste dag van hun leven. Op die dag wil je er natuurlijk prachtig uitzien. Kapsalon Pardoes verzorgt jouw bruidskapsel en bruidsmake-up. Iedere bruid is anders en wil een kapsel en de make-up dat bij haar past. Kapsalon Pardoes verzorgd het kapsel en de make-up in elke gewenste stijl. Of dit nu trendy, klassiek, modern of juist romantisch is.

Proefsessie

Kapsalon Pardoes maakt eerst een afspraak voor een proefsessie. In die sessie kunnen we onder het genot van een kopje thee of koffie je wensen kenbaar maken en kunnen we samen bepalen wat je wel en absoluut niet wil. Daarna gaan we het gekozen kapsel en de make-up uitproberen. Tijdens de proefsessie mag gerust een vriendin of moeder meenemen. Zij kennen jou het beste en weten ook wat er wel en niet bij je past. Tijdens die sessie is het belangrijk dat je je prettig voelt over het haar en de make-up.

Bruidskapsel & make-up aan huis

Op de dag zelf kom ik bij de bruid thuis. Hierdoor kun je lekker thuis aan de grote dag beginnen, ontspannen in je eigen omgeving. Let wel dat er reiskosten gerekend worden voor bruiden die buiten een straal van 15 km. wonen.

Verzorging van make-up en kapsel voor de gasten

Tot de mogelijkheden van Kapsalon Pardoes behoren ook het verzorgen van de kapsels en/of make-up van bruidsmeisjes en de bruidsgasten : (schoon-) moeders, (schoon-)zussen, vriendinnen, getuige etc. Ik kan zelfs het kapsel van de bruidegom verzorgen.

Extra mogelijkheden

Op verzoek kan er geholpen worden met het aankleden van de bruid, zodat eventuele haaraccessoires (hoed, sluier of verse bloemen, etc.) als laatste in het haar verwerkt kunnen worden. Het is mogelijk om voor de avond je haar en make-up aan te passen. Als je bijvoorbeeld je sluier af wilt. En je make-up te veranderen in een feest make-up. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Op onze website vind je de prijzen en arrangementen.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidskapsel
  • VerificatieBruidsmake-up
  • VerificatieBruidsarrangementen
  • VerificatieProefsessie
  • VerificatieAan huis
 
Menu
Categorie├źn