Menu icon Home button

IJssalon Rozeboom

verras vrienden en familie met een bruidsijstaart

  • Blader door foto's

Stijlvolle bruidsijstaart

Bent u op zoek naar een originele afsluiting van uw diner? IJssalon Rozeboom kan voor u een stijlvolle bruidsijstaart maken. U heeft de keuze uit maar liefst 70 soorten ambachtelijk bereid schepijs, zonder geur- kleur- en smaakstoffen. De uitvoering en kleur van de bruidstaart gaan volledig in overleg en zijn door uzelf te bepalen.

Ambachtelijk schepijs

GELATO!! Wat is er nu nog leuker dan een echte Italiaanse ijskar die de catering op uw huwelijksfeest verzorgt? Uw mooiste dag wordt nog vrolijker wanneer u uw gasten trakteert op een ambachtelijk schepijsje. Bijvoorbeeld bij binnenkomst in de ontvangstruimte of als tussendoortje op de dansvloer. Als u een ander idee heeft met een van onze ijskarren, horen we dat graag.

Authentieke ijskarren

Sluit uw feest in stijl af, huur één van onze authentieke ijskarren. Geen feest te groot of te klein of we hebben wel een passende oplossing voor u. Of het nu gaat om een huwelijk, jubileum, barbecue of bedrijfsopening. Desgewenst zijn al onze ijskarren te voorzien van bediening of wilt u graag zelf aan de slag?
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidsijstaart
  • VerificatieItaliaanse ijskar
 
Menu
Categorie├źn