Menu icon Home button

Hotel Restaurant Lunia

trouwen - feesten - overnachten

  • Blader door foto's

Trouwen in Lunia

Wilt u de mooiste dag van uw leven beginnen in een prachtig huis, dat nog de nostalgische schoonheid en charme van vervlogen dagen kent? Elkaar het ja-woord geven in het bijzijn van uw naasten in een intieme sfeer? Uw gasten welkom heten in een huiselijke warme ambiance, een receptie, waarin u trakteert op koffie of champagne met bruidstaart? Vervolgens heerlijk dineren en/of feesten tot in de kleine uurtjes? Uw huwelijksnacht doorbrengen in een romantische bruidskamer en de volgende morgen verwend worden met een “Champagne Ontbijt”? Voor dit alles en meer kunt u bij ons in Hotel Restaurant Lunia terecht! Overigens hoeft u voor uw bruidsreportage het erf niet meer af, onze tuin leent zich uitstekend voor schitterende foto’s. Graag maken we voor u een passende offerte en denken met u mee om uw bruiloft onvergetelijk te laten worden!

Voorbeeld dagprogramma

14.00-15.00 uur- Huwelijksvoltrekking
U kunt beneden in het restaurant (tot 34 personen, exclusief voor u) trouwen of op de 1e verdieping in onze feestzaal (tot max. 50 gasten). Sinds 2012 is het ook mogelijk om in onze prachtige tuin te trouwen.
15.00-17.00 uur- Felicitaties en borrel
Na afloop van de ceremonie staan wij klaar met een glaasje Prosecco om te toasten. Daarna snijdt u de bruidstaart aan en wij serveren de gasten koffie/thee. Tot het diner heeft u genoeg tijd om familiefoto’s te maken en gezellig met iedereen te praten.
17.30/18.00 uur - Diner
Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kunt u kiezen voor een diner of een buffet (in het restaurant of in onze feestzaal). Wij zorgen ervoor dat u genoeg tijd heeft om uw op te frissen voor de feestavond.
20.30 uur- Feestavond
Uw feestgasten arriveren en worden door ons met een glaasje Prosecco welkom geheten. Het bruidspaar staat op een centraal punt in het restaurant om de felicitaties en cadeautjes in ontvangst te nemen. Of wilt u uw gasten liever met een kopje koffie en gebak laten beginnen? Wij bieden diverse
feestarrangementen aan.

We willen uw dag tot een onvergetelijke dag maken!

In het restaurant zetten wij een paar tafels neer voor gasten die graag willen zitten. Om een ongedwongen sfeer te creëren en genoeg ruimte te laten om te dansen staan er meerdere statafels. Tijdens de hele avond serveren wij hapjes en drankjes. Heeft u voor ons feestarrangement gekozen, dan serveren wij op het door u gewenste moment een broodje eventueel met koffie/thee. Wij zorgen graag voor uw achtergrond muziek. Eventueel met uw eigen cd’s. Natuurlijk bent u vrij om zelf een DJ of een bandje uit te nodigen. Om 24.00 moet de muziek uit, maar als u alle kamers huurt kunt u het feest in overleg nog voortzetten. Misschien sluit u de avond af met een romantische dans of laat u zich uitzwaaien onder begeleiding van een erehaag van sterretjes? Na afloop van uw huwelijksfeest trekt u zich terug in onze romantische bruidskamer om de volgende ochtend uitgerust en gelukkig van een lekker ontbijt te genieten. Dit kan allemaal bij Lunia. We willen uw dag tot een onvergetelijke dag maken!
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieReceptie
  • VerificatieOvernachten in bruidssuite
  • VerificatieHapjes en drankjes
  • VerificatieFeestarrangement
  • VerificatiePassende offerte
 
Menu
Categorie├źn