Menu icon Home button

Het Klassieker Centrum

verhuur van klassieke trouwauto's

Klassiek trouwvervoer

Het Klassieker Centrum verhuurt klassiek trouwvervoer zonder chauffeur en zijn hiermee uniek in Nederland! U huurt bij ons een unieke oldtimer tegen een scherp tarief (inclusief BTW) per uur of per dag (24 uur en 100 kilometer vrij). Uiteraard is verhuur voor een weekend of langer ook mogelijk. Mail, bel of app ons gerust om de mogelijkheden te bespreken! 


Trouwvervoer met chauffeur

Een aantal klassieke trouwauto's worden alleen met chauffeur verhuurd. Bij andere klassiekers is het inhuren van één van onze chauffeurs een optie. Hiervoor berekenen wij € 35,- per uur (minimaal 3 uur).
 

Bezorg- en haalservice

Wilt u geen chauffeur, maar wel het gemak van aflevering voor de deur? Dat is uiteraard ook mogelijk! Voor een geringe vergoeding brengen wij de door u uitgekozen klassieker naar u toe. Ook hebben wij onze ophaalservice: voor uw gemak halen wij de klassieker tegen een geringe vergoeding bij u op.
 

Decoratie

Bij ons is het ook mogelijk om de versiering voor bij de auto te bestellen. Denk aan een bloemstuk op de motorkap en op de hoedenplank. Standaard uitvoering € 85,-. Royale uitvoering € 115,-. Verder kunt u contact met ons opnemen voor versiering zoals gekleurde linten of ballonnen. De kosten zijn ongeveer € 15,-. Wij denken graag met u mee. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieKlassiek trouwauto's
  • VerificatieMet / zonder chauffeur
  • VerificatieScherpe tarieven
  • VerificatieBezorg- en haalservice
  • VerificatieDecoratie
 
Menu
Categorie├źn