Menu icon Home button

Heerlickheijd van Ermelo

Ja, ik wil... de mooiste locatie op de Veluwe voor de mooiste dag

  • Blader door foto's

Ja, ik wil... trouwen in de Heerlickheijd

Elkaar het ja-woord geven is een zeer speciaal moment. Een moment dat vervuld is van geluk, liefde, samenzijn met familie en vrienden en samen de toekomst ingaan. Zo'n belangrijk moment verdient een passende sfeer en een omgeving waarin liefde zich thuis voelt. Zeg niet alleen 'ja' tegen elkaar maar zeg ook volmondig 'ja' tegen de Heerlickheijd van Ermelo. Een sfeervolle trouwlocatie in de stijl van het beroemde Château de Versailles, het zomerpaleis van de Zonnekoning Louis XIV, in de nabijheid van Parijs. Deze warme sfeer ademt de hele Heerlickheijd een grandeur die bijna on-Nederlands is. Niet voor niets is deze sprookjesachtige plek een officiële trouwlocatie op de Veluwe. Een inspirerende oase, die in alle facetten een sfeer van geluk, liefde en samen zijn uitstraalt. 

Ja, ik wil... een bruisende feestavond!

Wanneer de schemering valt over de Veluwe en de kaarsjes en lampjes aangaan in en om het hotel, is er geen betere locatie voor een swingend feest dan de Heerlickheijd van Ermelo. Wij hebben voor elk gezelschap, groot of klein, een geschikte ruimte om een bruisend feest te geven. Bij mooi weer kan het feest zelfs ook gedeeltelijk op het terras van De Marquis, met uitzicht over de fraai aangelegde tuin, worden gehouden. Willen jullie de feestavond extra spetterend beginnen? Kies dan voor onze spectaculaire champagnetoren. Bij de ontvangst van de feestgasten kunnen wij een uniek petitfourtje met jullie naam erop serveren. En natuurlijk hebben wij uitgebreide suggesties voor bijzondere borrelhapjes waaruit jullie een keus kunnen maken. Let's have a party!

Ja, ik wil... overnachten in de luxe bruidssuite

Valt jullie keuze op de unieke trouwlocatie de Heerlickheijd van Ermelo? En willen jullie na afloop van jullie trouwdag in alle rust en luxe samen nagenieten van alle feestelijke momenten? Bij een reserveringswaarde van € 6.000,- of meer bieden wij jullie een geheel verzorgd bruidsarrangement aan in een van onze romantische bruidssuites. Want in onze bruidssuite wordt romantiek gemaakt... Bij de open haard komen jullie bij van de gezelligheid en de spanning van jullie trouwdag. Deze cocon van rust en romantiek brengt jullie na een lange, spannende dag even tot rust. Luxe canapés, vers fruit, een bruidsroos en rozenblaadjes liggen voor jullie klaar. En natuurlijk is er champagne! Voor een laatste toost op een onvergetelijke dag. De volgende ochtend kunnen wij jullie bruidsontbijt in de kamer serveren. De bruidssuite heeft een jacuzzi en een balkon dat uitkijkt over Het Prieel, de prachtige tuinen en het bos erachter. 
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieTrouwen in het trouwprieel
  • VerificatieSfeervolle receptie
  • VerificatieBijzonder dineren
  • VerificatieFeestavond
  • VerificatieBruidssuite
  • VerificatieBruidsarrangement
  • VerificatieRondleiding
 
Menu
Categorieƫn