Menu icon Home button

Drost Photobooth Verhuur - Amsterdam

Goedkoop huren? Laagste prijs garantie!

Photobooth huren voor je bruiloft

Willen jullie onbeperkt foto's blijven maken tot in de kleine uurtjes zonder tijdslimiet? De Photobooth wordt overdag geleverd en de volgende dag pas weer opgehaald. Zo kun je eindeloos genieten en gaat iedereen met een flink aantal foto's naar huis. Een fotohokje huren voor jouw bruiloft gaat eenvoudig online, zodat je meer tijd overhoud om de rest van je bruiloft te plannen. 


Het fotohokje

Hoe leuk zou het zijn om na je bruiloft een gastenboek te hebben vol leuke, gekke en enthousiaste foto's van je gasten? Met het fotohokje van Drost Photobooth Verhuur kan dit! In het fotohokje op jouw huwelijk maken je gasten met één druk op de knop 4 te gekke foto's die direct als kant en klare fotostrip uit de printer komen rollen. Je hebt bij ons de mogelijkheid om een photobooth te huren voor drie uur met begeleiding, of voor hetzelfde tarief de gehele avond zonder begeleiding. 


Een aandenken voor je gasten en jezelf

Het fotohokje op de mooiste dag van je leven staat garant voor een hele avond vol fotoplezier. De foto wordt altijd twee keer afgedrukt, waardoor je zelf een leuke foto hebt voor in het gastenboek en je gasten een leuk aandenken hebben om mee naar huis te nemen. Zo denken je gasten nog weken terug aan jouw bruiloft. 
 

Een fotohokje dat past bij je bruiloft!

Wanneer je een fotohokje wilt huren voor jullie trouwdag, kun je kiezen uit verschillende modellen, zodat het fotohokje past bij de uitstraling van jullie huwelijk. Drost Photobooth Verhuur heeft fotohokjes voor jullie bruiloft in vier varianten:
 
 • Photobooth Deluxe Classy White
 • Photobooth Deluxe Vintage Style
 • Photobooth Deluxe Wood Edition
 • MiniBooth

Wanneer je van stijlvol en een strak design houdt, dan is de Deluxe Classy White wellicht iets voor jullie. Dit fotohokje is wit van kleur en met zijn strakke design een echte eye-catcher op jullie bruiloft. Ga je liever voor een photobooth met een stoere uitstraling? Kies dan voor de Deluxe Wood Edition: een stoer, hip, steigerhouten fotohokje met een warme sfeer. Ideaal voor een huwelijksfeest in een strandtent, kasteel of bruin café. Wil je liever een fotohokje in vintagestijl? Dan is de Deluxe Vintage Style daarvoor perfect! Alle fotohokjes zijn voorzien van een tweede scherm aan de buitenkant van het fotohokje, zo kunnen jullie gasten live mee kijken met de foto's die gemaakt worden. 

Of kies voor de Minibooth: een compacte photobooth met de mogelijkheid om deze zelf te halen en te brengen. Hierdoor is dit gegarandeerd de meest goedkope photobooth die je maar kunt vinden. Verkrijgbaar in drie verschillende LED kleuren of een stoere truss. 


Neem gerust contact op

Ga je trouwen en wil je een fotohokje huren voor jullie bruiloft? Het huren van een fotohokje bij Drost Photobooth Verhuur kan al vanaf slechts € 275,- inclusief BTW. Bezorg je gasten en jezelf een fantastisch aandenken. Vraag hier een offerte aan of bel ons voor meer informatie. 
 • Mogelijkheden

 • VerificatieFotohokje huren
 • VerificatieMet of zonder begeleiding
 • VerificatieVier varianten
 • VerificatieVanaf € 275,- incl. BTW
 • VerificatieVestiging in Amsterdam
 • VerificatieVestiging in Waddinxveen
 
Menu
Categorieën