Menu icon Home button

DJ Big Blender

Ervaren & persoonlijk; DJ voor een geslaagd feest

Vraag de Waardecheque aan en maak kans op een gratis verlichte dansvloer bij elke DJ Show!

~~

Een bruiloft is compleet met de beste muziek

Jouw bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden. Het feest zal een bijzondere indruk achter laten en zal onuitwisbaar in je gedachten blijven. Jouw huwelijk is pas echt compleet met de beste muziek. En daar begint vaak het probleem. Hoe maak je jullie huwelijk uniek en muzikaal tegelijk? Door het inhuren van een goede DJ voor jullie huwelijksfeest. Als allround bruiloft DJ maak ik van de mooiste dag van jullie leven een swingende bruiloft. Mijn missie is: er moeten meer swingende bruiloften komen!

Van classics tot de muziek van nu

Of je nu op je 20e of op je 60e trouwt, dit doe je met de liefde van je leven. Deze dag moet dan ook muzikaal speciaal zijn. Jullie bruiloft moet helemaal perfect zijn, daar sta ik wat muziek en show betreft garant voor. De classics van toen kunnen gecombineerd worden met de moderne muziek van nu. Dans mee op muziek uit verschillende jaren. Disco, Pop, Soul, Hiphop, Happy-Hardcore of vette beats: dansmuziek die bij jouw mooiste dag past haalt het bruidspaar en de gasten naar de dansvloer.

Een swingend feest hoeft niet duur te zijn

​Veel aanstaande bruidsparen maken zich zorgen over de kosten van de bruiloft DJ. Dat is niet nodig. Een swingend feest hoeft immers niet duur te zijn. Vanaf €575,- ben ik voor jullie bruiloft als DJ Big Blender beschikbaar. Ik richt mij op het publiek, want die moeten zich thuis voelen op het feest. Een rustige en romantische openingsdans of gelijk het dak eraf? Rustig beginnen en het volume gedurende de avond open draaien? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Huur mij als DJ voor een swingend feest

Een bruiloft zonder DJ is geen echte bruiloft. De interactie tussen DJ en publiek is belangrijk, het zorgt ervoor dat zelfs de meest verlegen personen nog over de streep gehaald kunnen worden. Voor een huwelijk een DJ huren is dan ook een eerste stap naar een swingend feest. Muzikale wensen kunnen kenbaar gemaakt worden en er is ruimte voor verzoeknummers. Een saaie bruiloft is niet aan mij besteed, samen maken we er een fantastisch feest van.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieAllround bruiloft DJ
  • VerificatieClassics en moderne muziek
  • Verificatie100% DJ Garantie
  • VerificatieProfessioneel en betaalbaar
 
Menu
Categorieën