Menu icon Home button

De Wieger

trouwen in het "Groot Atelier" of op de intieme binnenplaats

  • Blader door foto's

De Wieger als sfeervolle trouwlocatie

Het museum, het grote en kleine atelier en natuurlijk de bijzondere binnenplaats en tuin. Trouwlocatie De Wieger is het vroegere woonhuis van huisarts-schilder Hendrik Wiegersma. Hij liet dit indrukwekkende pand bouwen in 1922, ontworpen door architect Cor Roffelsen in een neo-renaissancestijl. Na het overlijden van Wiegersma in 1969 werd het huis in 1976 als museum ingericht en opengesteld voor publiek. Naast de functie die De Wieger heeft als museum is het tevens een bijzondere trouwlocatie. Bij mooi weer kunnen jullie elkaar het ja-woord geven op de intieme binnenplaats van De Wieger.

Huwelijksvoltrekking

Alle huwelijken worden verzorgd door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de Gemeente Deurne. Voor het vastleggen van de datum, de trouwambtenaar en tijdstip van de ceremonie dien je een afspraak te maken bij de gemeente. 

Nagenieten bij De Wieger

Na de trouwceremonie bieden wij jou de mogelijkheid om nog wat langer van de ambiance te kunnen genieten. Wat dacht je er van om samen met je familie en vrienden een glaasje champagne te drinken in de tuin, of om eventueel hier de bruidstaart aan te snijden. Bovendien kun je gebruik maken van de vele bijzondere plekjes om een bruidsreportage te laten maken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze trouwlocatie, een offerte op maat of een vrijblijvende bezichtiging kun je contact opnemen via de formulieren.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieTrouwen in het atelier
  • VerificatieUnieke fotolocatie
  • VerificatieChampagne & bruidstaart
 
Menu
Categorie├źn