Menu icon Home button

De Twee Provinciën

veelzijdig genieten aan het Paterswoldsemeer

  • Blader door foto's

Uw trouwdag op de mooiste trouwlocatie aan het water in Haren, Groningen

De Twee Provinciën ligt op een authentiek schiereiland aan de rand van het Paterswoldsemeer. Beleef samen met je gasten de romantiek. Ervaar de zwoele werking van het kabbelende water op één van de mooiste plekken van Noord Nederland. Op onze unieke locatie worden al jullie dromen werkelijkheid. Jullie trouwdag op de perfecte trouwlocatie!

Trouwen aan het Paterswoldsemeer

De Twee Provinciën is door de gemeente Haren aangewezen als officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven. Dit kan aan de rand van het water... Wie wil dat nou niet?

Proosten op het bruidspaar

Na de trouwceremonie is er alle gelegenheid om te proosten op het huwelijk. Bij mooi weer kan dit natuurlijk buiten aan het water. Wij zorgen voor knallende kurken en de juiste sfeer. Ook is er tijd voor een groepsfoto aan de kade van het Paterswoldsemeer.

Huwelijksdiner

Na de toast kunnen jullie genieten van een heerlijk diner in ons restaurant. Van sfeervol (BBQ) buffet tot een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan jullie. Wanner het mooi weer is kan er uiteraard buiten gedineerd worden op het terras.

Sfeervolle feestzalen

De Twee Provinciën beschikt over twee sfeervolle feestzalen en een ruim terras. Hierdoor bieden wij u de ruimte die het beste bij uw bruiloft past. Van een intiem samenzijn tot een uitbundig avondfeest. Alles is mogelijk!

Uw trouwdag op één locatie

Uw bruiloft is niet zomaar een dag. Het is de dag die perfect moet verlopen. Het grote voordeel van De Twee Provinciën is dat alles op één locatie plaats kan vinden. Trouwen, toasten, dineren, feesten. Dus geen gedoe met vervoer van de ene naar de andere locatie. 

Jullie trouwdag zal perfect verlopen

Door de jarenlange ervaring en uitgebreide kennissenkring zijn wij bovendien in staat jullie van begin tot eind te adviseren en daar waar gewenst te ondersteunen. Op jullie mooiste dag hoeven jullie je uiteraard nergens zorgen over te maken. Wij letten op de details en zullen ervoor zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt, precies zoals jullie dat willen. 

​Save the date! Reserveer jullie perfecte trouwlocatie

Ben je enthousiast geworden? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op om jullie wensen te bespreken.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwen aan het water
  • VerificatieTwee sfeervolle zalen
  • VerificatieChique diner
  • VerificatieBBQ (buffet)
 
Menu
Categorieën