Menu icon Home button

Carola Paas Fotografie

bruidsfotograaf in Noord Nederland

Aangenaam kennis te maken!

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Mijn naam is Carola, geboren en getogen in een klein dorpje in Drenthe. Ik woon nu in Emmen. En wie ik verder ben? Mensen omschrijven mij als enthousiast, professioneel en prettig in de omgang. 
 

Spontane en ongedwongen foto’s

De stijl van mijn bruidsreportages zijn ongedwongen en echt. De momenten leg ik vast zoals ze zijn, op een spontane, meestal journalistieke manier. Een klik met elkaar hebben vind ik belangrijk, want je ziet het op de foto’s terug als je je ongemakkelijk voelt. Daarom wil ik jullie graag beter leren kennen! Vooraf hebben we een uitgebreid kennismakingsgesprek en daarna nog een vervolgafspraak om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Op de dag zelf fotografeer ik zo onopvallend mogelijk alle mooie, bijzondere momenten en tijdens de shoot probeer ik jullie op jullie gemak te stellen. Af en toe geef ik een kleine aanwijzing, maar we maken vooral heel veel plezier en geniet van elkaar. Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast. 
 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wellicht heb ik jullie interesse gewekt! Mocht je willen weten of nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum, vul dan gerust het contactformulier in. Wie weet tot snel!

Liefs Carola
  • Mogelijkheden

  • VerificatieJournalistieke fotografie
  • VerificatieReportage met trouwalbum
  • VerificatieKennismakingsgesprek
  • VerificatieLoveshoot
 
Menu
Categorie├źn