Menu icon Home button

By Jeanet

service staat bij ons hoog in 't vaandel

  • Blader door foto's

Jij en Jeanet: de ultieme match

Service staat hoog in ’t vaandel in de gezellige bruidsboetiek van Jeanet. Níét vier bruiden op een rij die aan het passen zijn... We geven je graag persoonlijke aandacht en we maken dan ook maar één afspraak per dagdeel. Ook kun je ‘s avonds bij ons terecht! Samen met de mensen die je meeneemt lekker ongedwongen kijken en passen onder het genot van een hapje en een drankje. Je wordt altijd door mij (Jeanet) zelf geholpen. Ik werk met het motto ‘aan meepraten hebben we niets’ en dus krijg je een objectief advies. Zo komen we samen tot de ultieme match. Merken in onze winkel zijn: Sincerity, Sweetheart, 2 impressu, Miss Kelly, Davina, Just for you, Bridalstar, Elsa coloured Shoes, poirier, Bianco Evento en Weise-Achberger.


Van top tot teen verzorgd door Jeanet

Kun je het in de ruime collectie toch niet vinden? Bijna alles kan naar wensen worden gemaakt. Onze collectie is zeer uiteenlopend; van modern, stoer en eigenzinnig tot klassiek en romantisch. En in alle maten! Je krijgt altijd een nieuwe japon, dus geen japon uit de showroom, tenzij anders overeengekomen. En wat accessoires betreft grijpen we nooit mis; die zijn er te kust en te keur om een mooi eindresultaat te creëren. Onze site, die regelmatig wordt vernieuwd, geeft je alvast een voorproefje op de collectie.


Bruidsvisagie

Tevens ben ik kapster en schoonheidsspecialiste. Op je trouwdag kan ik je haar doen en de bruidsvisagie verzorgen. Een uitgebreide proefsessie gaat hieraan vooraf. Wil de rest van de familie ook gekapt worden, dan neem ik mijn collega mee! Informeer naar de speciale arrangementen.


Hairextensions

Last van dun haar of wil graag een weelderige haarbos? Hairextensions (volume en/of lengte) behoren tot de mogelijkheden. Een knip en/of kleurbehandeling kun je voor die tijd laten doen in onze kapsalon. Kortom, alles is mogelijk want er is maar één ding belangrijk: dat jij op je mooist bent, lekker verwend wordt en dat jij je HAPPY voelt.  


Leuk om te weten

Als je de trouwjurk en bruidsaccessoires bij aankoop in een keer betaalt, ontvang je 5% extra korting. 


Da’s handig!

Ligging op vijf minuten afstand van de snelweg. Gratis parkeren voor de deur. En bij hoge buitentemperaturen is het binnen koel. Airconditioning aanwezig. Openingstijden: uitsluitend op afspraak van maandag t/m vrijdag. Ook avonden.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieTrouwjurken
  • VerificatiePassen op afspraak
  • VerificatieAccessoires
  • VerificatieBruidsmake-up
  • VerificatieProefsessie
  • VerificatieHairextensions
  • VerificatieGratis parkeren
 
Menu
Categorie├źn