Menu icon Home button

Boerderij De Diek'n

een dijk van een plek!

  • Blader door foto's

Sfeervol trouwfeest op een unieke locatie

Boerderij De Diek'n is een prachtige trouwlocatie. Bij ons vier je een sfeervol en uniek trouwfeest. Van ceremonie tot familie-ontbijt de volgende ochtend, zorgen wij, hartelijk en servicegericht, voor jullie en de gasten. Want jullie wensen zijn onze mogelijkheden. Neem contact op voor een rondleiding en offerte op maat.


Ruime feestruimte met dansvloer en podium

Feest vieren op een bijzondere feestlocatie? Dat kan bij Boerderij De Diek'n! De feestruimte met dansvloer en podium biedt veel ruimte en mogelijkheden. Een gemoedelijke en ongedwongen sfeer en uiteraard catering op maat. Wij weten dat lekker eten een echte sfeermaker is en wij hechten dan ook veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten (veelal biologisch en uit de streek) en onze ambachtelijk bereide gerechten en taarten. 


Samen overnachten op onze boerderij

Breng na uw bruiloft de huwelijksnacht door op onze sfeervolle boerderij. Ook familie en vrienden kunnen bij ons goed verzorgd de nacht doorbrengen. Wij laten tijdens een bezichtiging graag alle mogelijkheden zien.


Een actief, creatief of een culinair uitje?

Er zijn vele arrangementen mogelijk op Boerderij de Diek'n. Bent u op zoek naar een dagje met familie, collega's of bent u een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Of misschien wilt u lekker een weekendje weg; actief of juist ontspannen? Houd onze website in de gaten voor het wisselende aanbod. 

  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • VerificatieSfeervolle ruimtes
  • VerificatieCatering op onze locatie
  • VerificatieBruiloft + overnachting
  • VerificatieVrijgezellenfeest
 
Menu
Categorie├źn