Menu icon Home button

Bloematelier Rolinda

voor bijzonder bloemwerk en persoonlijke aandacht

Bruidsbloemen

Omdat je graag wil dat voor jouw trouwdag alles perfect in orde en naar wens is, besteed je zorg aan het uitzoeken van kleding, locatie en natuurlijk ook de bloemen. Bloematelier Rolinda is sinds mei 2006 de bruidswerkspecialist in Midden-Nederland.

Alle bloemen voor jouw trouwdag

- Bruidsboeket met bijpassende bruidegomcorsage
- Corsages voor getuigen, familie, vrienden, gasten
- Bloemen voor bruidsmeisjes, bruidsjonkertjes
- Bloemen voor op de trouwauto, koets, bakfiets of ander trouwvervoer
- Bloemen voor op locatie, bijvoorbeeld kerk, feestzaal, gemeentehuis

Het bloemwerk moet passen bij jouw stijl en smaak

Je wil natuurlijk dat de bloemen voor 'jouw' dag een creatie zijn die past bij jouw stijl en smaak. Daarom neem ik ruim de tijd om samen met jou tot een keuze te komen. Je kunt bij mij terecht voor alle stijlen: klassiek, modern, trendy of abstract. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen, de stijl en kleur van jouw kleding en natuurlijk het seizoen. Uiteraard zijn er vele voorbeelden van bruidsboeketten die je rustig kunt bekijken.

Hoge kwaliteit

Het maken van een bijzonder bruidsboeket (met bijpassende bruidegomcorsage) is een specialiteit en vereist de nodige aandacht. Ik werk alleen op bestelling daardoor blijft de kwaliteit hoog. Er wordt gebruik gemaakt van verse bloemen, speciaal voor jou ingekocht en gemaakt tot een prachtig boeket. Je kunt er zeker van zijn dat het bloemwerk met zorg wordt behandeld en eventueel op de bestemming van jouw keuze wordt afgeleverd. Maak vrijblijvend een afspraak op een locatie van jouw keuze zodat je volledig geadviseerd en geïnformeerd kunt worden over de vele mogelijkheden die er zijn.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBruidsboeketten
  • VerificatieCorsages
  • VerificatieBloemen voor bruidskinderen
  • VerificatieAutodecoratie
  • VerificatieBloemen voor op locatie
  • VerificatieAflevering op locatie
  • VerificatieBedankjes
 
Menu
Categorie├źn