Menu icon Home button

BIJBruins

waar stijl en gezelligheid elkaar ontmoeten van huwelijksvoltrekking tot huwelijksfeest!

  • Blader door foto's

Uw huwelijksfeest in stijl vieren!

BIJBruins is een unieke feest- en trouwlocatie waar de meest uiteenlopende feesten worden gehouden, van huwelijksfeest tot familiefeest tot themafeest, recepties etc. Onze 8 zalen hebben voor ieder feest een passende ambiance. Wij beschikken over de professionaliteit en ervarenheid om elk trouwfeest tot een succes te maken. Na afloop krijgt u een video registratie op dvd.


Van huwelijksvoltrekking tot huwelijksfeest! 

Van huwelijksvoltrekking tot huwelijksfeest, van 50 tot maar liefst 2500 personen. BIJBruins regelt het graag voor u. Voor ons is het organiseren van feesten en evenementen een dagelijkse kost. Wij denken met uw mee en adviseren u over een gepaste invulling (zoals sfeer, eten, muziek etc.) die aansluit op uw wensen. Uiteraard houden we hierbij rekening met het te besteden budget. Daarnaast beschikken wij over een ruime parkeergelegenheid, een goede bereikbaarheid en een creatieve culinaire keuken die wordt versterkt door een uiterst attente bediening. Kortom, bij BIJBruins vindt u alle ingrediënten om uw Huwelijksfeest tot een groot succes te maken.


Nieuw!!!

Huwelijksvoltrekking in Kasteeltuin "Het Hof van Saterslo", met aankomst van het bruidspaar in het Huwelijksbootje in de gracht!
Bij slecht weer Huwelijksvoltrekking onder de romantische sterrenhemel van  Kasteelzaal Hof van Saterslo!


Een gewilde feestlocatie

De medewerkers van BIJBruins staan voor u klaar om deze dag voor u tot een groot succes te maken. Onze gewilde feestlocatie staat volledig tot uw beschikking en kan worden aangekleed zoals u dat wenst. Creativiteit, flexibiliteit, inlevingsvermogen en jarenlange ervaring is wat u bij ons vindt. Wij gebruiken dit graag om uw wens te realiseren, waarbij verrassingen eerder regel dan uitzondering zijn.


Onze koks zorgen voor een smaakvolle belevenis

Ook hebben wij een uitgebreide keuken met topkoks tot onze beschikking. Wilt u een lopend buffet, finger food, exclusief zesgangen feestmaal of walking dinner? Wat u ook kiest, onze koks zorgen voor een smaakvolle belevenis.
  • Mogelijkheden

  • VerificatieBuiten trouwen
  • Verificatie8 sfeervolle zalen
  • VerificatieReceptie
  • VerificatieVideoregistratie op DVD
  • VerificatieVan 50 tot 2.500 personen
  • VerificatieUitgebreide keuken
  • VerificatieParkeergelegenheid
 
Menu
Categorie├źn