Menu icon Home button

B'elle

bij een bijzondere dag hoort een bijzondere taart

 • Blader door foto's

B’elle taarten

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Jullie gaan een leuke en spannende tijd tegemoet. Er moet veel geregeld worden en overal moet over nagedacht zijn. Waarschijnlijk hebben jullie een stijl en/of thema waarin jullie bruiloft gaat plaatsvinden. B’elle zorgt ervoor dat de taart past bij jullie wensen. 

Taart kiezen/ontwerpen

Misschien hebben jullie een mooie taart gezien en willen jullie graag eenzelfde op jullie bruiloft. Maar het kan ook zijn dat jullie de ideale taart nog niet gevonden hebben, maar wel een idee hebben van wat jullie leuk vinden. Ontwerp dan samen met B’elle jullie persoonlijke taart! 

Hoe werkt dit?

Jullie maken een afspraak bij B’elle en bespreken dan jullie voorkeuren voor de taart. Er wordt direct een schets gemaakt van het ontwerp. Deze wordt eventueel nog verbeterd of verder uitgewerkt en naar jullie op gestuurd. Dit kunnen ook meerdere schetsen zijn als er nog niet gelijk een keuze is gemaakt. Hierbij ontvangt u ook een vrijblijvende offerte. 

Proefsessie

Voor een proefsessie mogen jullie 3 smaken doorgeven om te komen proeven. De sessie kost €25,- en wordt verrekend als jullie besluiten te bestellen bij B’elle. 

Prijzen

De prijs van een bruidstaart ligt ongeveer rond de €5,- tot €7,50 per persoon afhankelijk van de hoeveelheid handgemaakte decoraties. De minimale afname is 15 personen. 

Bezorgen

Om er voor te zorgen dat de taart er op uw trouwdag perfect uit ziet, komt B’elle deze op locatie leveren en opbouwen. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vrijgezellenfeest

Er moet natuurlijk ook gevierd worden dat de bruid binnenkort geen vrijgezel meer is. B’elle biedt een leuke activiteit aan voor alle vriendinnen. 

Taart decoreren

Tijdens deze workshop leren jullie verschillende technieken voor het decoreren van een taart, zoals garneren met glazuur en marsepeinen bloemdecoraties creëren. De workshop bestaat uit twee onderdelen.

Deel 1

We behandelen verschillende decoratietechnieken en gaan deze gezamenlijk oefenen. Jullie leren alle decoraties met de hand te maken, zonder gebruik van mallen en sjablonen.

Deel 2

Nu gaan jullie je eigen taart decoreren. Jullie ontvangen een ‘kapsel’ (de cake) die jullie gaan vullen met een crème. Hierbij kunnen jullie kiezen uit diverse smaken. Daarna wordt de taart afgedekt met marsepein en kunnen jullie de taart gaan decoreren met de zojuist geleerde decoratietechnieken. Na afloop mogen jullie de taarten mee naar huis nemen om thuis nog eens na te genieten van de workshop.

Kosten

Per persoon: 27,50
Minimaal aantal personen: 4

Inbegrepen in de workshop

 • Koffie en thee
 • Iets lekkers bij ontvangst
 • Worksheet met technieken
 • Uw eigen gedecoreerde taart
 • Een gezellige tijd

Optioneel

Belegde broodjes met vers fruit en sappen.
Kosten: €5,- p.p.

Andere wensen zijn altijd te bespreken. 
 • Mogelijkheden

 • VerificatieKlassieke bruidstaart
 • VerificatieWatercolor bruidstaart
 • VerificatieBruidstaart met bloemen
 • VerificatieChocolade bruidstaart
 • VerificatieNaked cake
 • VerificatieWorkshop taart decoreren
 
Menu
Categorie├źn